Bestelling

De artikelen uit uw bestelling zijn direct voor u gereserveerd en kunnen niet meer door andere klanten worden besteld. U ontvangt direct een orderbevestiging per e-mail met alle bestelgegevens en de bankgegevens van Rusmatroesjka.

Betaling

U kunt bij Rusmatroesjka op de volgende manieren betalen:

1. Vooruitbetaling/overboeking.
U ontvangt direct na uw bestelling een orderbevestiging  met informatie hoe u het bedrag dient over te maken naar Rusmatroesjka.

2. Onder rembours (alleen in Nederland ). 
Onder rembours verzenden kan ook, indien u dit wenst. De rembourskosten bedragen € 12,60 extra bovenop de standaard verzendkosten (€ 5,75) + 1% van het orderbedrag.
 
Bij een bestelling onder rembours vragen wij om de rembours- en verzendkosten +1% van het orderbedrag vooraf over te maken. Na ontvangst van de verzendkosten wordt het pakket direct naar u verstuurd.  Het restantbedrag betaalt u aan de postbode.

3. Ophalen.
U kunt uw bestelling ook ophalen in Waddinxveen en alleen op afspraak. Als u uw bestelling af komt halen kunt u alleen contant betalen bij het afhalen of u kunt van tevoren (als u via de winkelwagen hebt besteld) het bedrag overmaken en daarna contact met ons opnemen.
 
Levering

De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van de door u gekozen betaalwijze en pakketservice. Bij vooruitbetaling wordt uw bestelling definitief na betaling. Als het verschuldigde bedrag op de bankrekening van Rusmatroesjka is bijgeschreven, ontvangt u een bevestiging van uw betaling per e-mail. Daarna wordt het pakket binnen  1-2 werkdagen naar u verstuurd. Bij verzending onder rembours wordt uw bestelling na ontvangst van de verzendkosten over het algemeen binnen 1 werkdag verzonden, uiterlijk 2 werkdagen.

Mochten wij, om wat voor reden dan ook, niet kunnen leveren, dan zal koper hiervan zo spoedig mogelijk in kennis worden gesteld en de mogelijkheid geboden worden om de overeenkomst  kosteloos te ontbinden. Betalingen die wij reeds ontvangen hebben, zullen bij ontbinding van de overeenkomst binnen 14 dagen teruggestort worden op de bank- of girorekening van koper.

Verzendkosten Nederland

Pakketten worden standaard binnen Nederland met DHL pakketservice verzonden (verzendkosten € 5,75). Wilt u een pakket bijvoorbeeld verzekerd laten versturen, geef dit dan aan middels de 'extra opties' tijdens het bestelproces.

  • DHL pakketservice - € 5,75
  • DHL pakketservice verzekerd - € 7,25 (kies DHL verzekerd Nederland + € 1,50)
  • Rembours PostNL- verzendkosten € 18,35 + 1% van het orderbedrag
Levertijd:
 
  • DHL pakketservice - binnen 2 werkdagen
De genoemde aflevertermijn geldt na ontvangst van de betaling !
Als de verzending bij een DHL Parcelshop aangemeld is, ontvangt u een e-mail met verzendnummer. Met dit nummer kunt u op de site  www.dhlparcel.nl  het verzend-traject van uw pakket volgen. 

Verzendkosten België, Duitsland en Luxemburg: 

 
  • DPD pakketservice - € 10,75
Levertijd:

Belgie
- gemiddeld binnen 2 werkdagen
Duitsland - gemiddeld binnen 2 - 4 werkdagen
Luxemburg - gemiddeld binnen 2 werkdagen


De genoemde aflevertermijn geldt na ontvangst van de betaling !
Als de verzending bij DPD aangemeld is, ontvangt u een e-mail met verzendnummer. Met dit nummer kunt u op de site www.DPD.nl  het verzendtraject van uw pakket volgen. 

Tijdens het bestelproces kiest u voor de optie ' Standaard verzending '. Direct na uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail met alle bestelgegevens en de bankgegevens van Rusmatroesjka. Voor buitenlandse betalingen heeft u extra gegevens nodig, zoals IBAN en BIC. Deze vindt u terug onderaan de orderbevestiging.

Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakketje. Als u een artikel wilt retourneren, dient u vooraf via het contactformulier kenbaar te maken. Vermeld hierbij a.u.b. uw bestelnummer, uw volledige naam en de artikelen die u wenst te ruilen of retourneren. Na een retour aanvraag zal er een bevestiging mail naar u verstuurd worden.

Retouradres:
 
Rusmatroesjka
Sterrenlaan 122
2743 LV Waddinxveen

De verzendkosten voor het retourneren komen voor uw rekening. Onvoldoende gefrankeerde pakketjes worden niet geaccepteerd.

Let op ! Als u een pakket op een postkantoor of een DHL Parcelshop afgeeft, ontvangt u een verzendbevestiging voorzien van een verzendnummer. Bewaar dit bewijs zorgvuldig. Wij willen graag, dat u dit nummer aan ons e-mailt.

Zodra de bestelling retour is ontvangen, wordt dit per e-mail aan u bevestigd. Binnen enkele dagen na dit bericht ontvangt u het retourbedrag terug, uiterlijk binnen 14 dagen.

Na de periode van 14 dagen kan koper zijn of haar aankoop niet meer retourneren.

Annuleren

U kunt uw bestelling binnen 48 uur annuleren nadat u de bestelling heeft geplaatst. Dit kan alleen als we uw bestelling nog niet hebben verstuurd. Neem zo snel mogelijk contact met ons op. We vragen naar het ordernummer.

Er zijn geen FAQ categorieën beschikbaar.


| Meer